Tens ganes d'aprendre i formar-te dins del món del muntatge de la maquinària industrial? Si la resposta és afirmativa, aquesta oferta et pot interessar! Empresa del sector del metall de la Garrotxa busca incorporar a persones interessades en realitzar...
Tens ganes d'aprendre i formar-te dins del món del muntatge de la maquinària industrial? Si la resposta és afirmativa, aquesta oferta et pot interessar!

Empresa del sector del metall de la Garrotxa busca incorporar a persones interessades en realitzar tasques de soldadura i muntatge de maquinària industrial.

Tindràs un pla de formació inicial i continuat per tal d'arribar a desenvolupar l'ofici professional de soldador/a- muntador/a. Durant el procés de formació estaràs acompanyat d'un especialista que t'anirà ensenyant i guiant en el desenvolupament de les tasques, oferint-te autonomia en aquells moments que siguin necessaris.

Què s'ofereix?
- Contracte estable directament per empresa.
- Jornada de 40h/setmanals en un horari partit de dilluns a divendres.
- Formació en el lloc de treball.
- Bon ambient de treball
- Salari segons conveni i vàlua de/la candidata

Si creus que tot el que t'hem explicat és la feina que estàs buscant no dubtis en apuntar-te a l'oferta o en contactar amb nosaltres! Et volem conèixer!

Requisitos
Per aquesta posició es requereix:
- Formació en mecanització, manteniment, mecatrònica i/o similars.
- Disponibilitat per treballar en torn partit de dilluns a divendres.

¡No te pierdas nada!

Únete a la comunidad de wijobs y recibe por email las mejores ofertas de empleo


Nunca compartiremos tu email con nadie y no te vamos a enviar spam

Suscríbete Ahora

Últimas ofertas de empleo en Girona

NA

Olot, ES

¿Tienes experiencia como soldador/a? ¿Buscas un cambio a nivel laboral? ¡Ésta oferta te puede interesar! Desde Adecco...