Oferta desactivada

Cerquem un Export manager amb orientació a les ventes dins el secor alimentari, si estàs buscant un canvi laboral o una nova oportunitat aquesta és la teva oferta! Et volem conèixer! Requisitos Anglès i francès mínim B2 Responsabilidades Et consideres...
Cerquem un Export manager amb orientació a les ventes dins el secor alimentari, si estàs buscant un canvi laboral o una nova oportunitat aquesta és la teva oferta! Et volem conèixer!

Requisitos
Anglès i francès mínim B2

Responsabilidades
Et consideres una persona amb do de gents i perfil comercial? T'agrada el contacte amb la gent i el poder superar-te dia a dia en la teva feina?

Segueix llegint, aquesta oferta t'interessa!Cerquem una persona amb do de gent, comunicativa, que ha de ser capaç de desenvolupar la xarxa de clients en diversos canals de venda, inicialment a França on ja i posterirment a la resta d- Europa, Japó i Corea.S'ofereix:

Una feina estable, directament per empresaSalari de 24000 bruts anuals el primer anys, posteriorment es pactarà un fix més baix i s'aplicaràn plusos per comissionsRequisits:

Diplomat o llicenciat
Experiència en vendes, mínim 2 anys (valorable segons candidat 1 any)
Experiència en el sector alimentari.
Es valorarà experiència en tècniques de cerca de distribuïdors i importadors, assistència a fires comercials.
Residència a la Garrotxa o proximitats
Disponibilitat per viatjar.
Idiomes: anglès i francès nivells alts. A partir de B2 .

Últimas ofertas de