Busques un nou repte laboral? Ets enginyer/a i t'agrada la gestió d'equips? Tens interès per la millora de processos i el mètode Lean? Si és així, segueix llegint, aquesta podria ser la teva oportunitat laboral Requisitos Per aquesta posició es...
Busques un nou repte laboral? Ets enginyer/a i t'agrada la gestió d'equips? Tens interès per la millora de processos i el mètode Lean? Si és així, segueix llegint, aquesta podria ser la teva oportunitat laboral

Requisitos
Per aquesta posició es requreix:

- Formació en Enginyeria Mecànica, Industrial o similar.

- Experiència mínima de 2 - 3 anys en enginyeria de procés o industrialització, amb coneixements de mecànica, maquinària; defininit layouts de procés productiu, i automatitzant i robotitzant línies.

¿Qué ofrecemos?
Important empresa de la Garrotxa del sector metall precisa la incorporació d'un/a enginyer/a de procesoss per a responsabilitzar-se de la milora dels processos específics de fabricació existents, per tal de contribuir a la industrialització de nous productes i s'encarregarà de complir amb els estàndarts de termini, cost i qualitat.
Les funcions seran les següents:

- Participar activament com a responsable de processos en la industrialització de nous productes, tant codificats com no codificats amb l'objectiu de complir amb els requisits de termini, cost i qualitat en cada llençament.

- Definir els estàndards de treball i avaluar la càrrega de cadascun dels llocs de treball de la secció assignada.

- Mantenir les documentacions de cada lloc de treball i les dades mestre de producció al dia.

- Participar activament en la millora contínua dels processos de la fàbrica, identificant els potencials de d'estalvi en costos i implementació de solucions.

- Participació en tallers de millora de propostes (TPM, SMED, 5S...)

S'ofereix:

- Contracte estable directament per empresa.
- Jornada laboral de 40h setmanals amb un torn central.
- Salari segons conveni i vàlua del/la candidat/a.

Si creus que tot el que t'hem explicat és la feina que estàs buscant, no dubtis en apuntar-te a l'oferta o en contactar directament amb nosaltres! Et volem conèixer!

¡No te pierdas nada!

Únete a la comunidad de wijobs y recibe por email las mejores ofertas de empleo


Nunca compartiremos tu email con nadie y no te vamos a enviar spam

Suscríbete Ahora

Últimas ofertas de empleo en Girona