No et perdis res!
Uneix-te a la comunitat de wijobs i rep per email les millors ofertes d'ocupació
Mai no compartirem el teu email amb ningú i no t'enviarem correu brossa
Subscriu-te araAlimentació
1Disseny i Usabilitat
1Instal·lació i Manteniment
1Sanitat i Salut
1Administració i Secretariat
0Veure més categories
Agricultura
0Art, Moda i Disseny
0Arts i Oficis
0Assegurances
0Atenció al client
0Banca
0Ciència i Investigació
0Comerç i Venda al Detall
0Comercial i Vendes
0Comptabilitat i Finances
0Construcció
0Cures i Serveis Personals
0Desenvolupament de Programari
0Dret i Legal
0Editorial i Mitjans
0Educació i Formació
0Energia i Mineria
0Enginyeria i Mecànica
0Esport i Entrenament
0Farmacèutica
0Hostaleria
0Immobiliària
0Indústria Manufacturera
0Informàtica i IT
0Màrqueting i Negoci
0Producte
0Publicitat i Comunicació
0Recursos Humans
0Seguretat
0Social i Voluntariat
0Telecomunicacions
0Transport i Logística
0Turisme i Entreteniment
0Top Zones
Tías
4Cocinero/a
NovaGrupo Pérez Moreno
Tías, ES
Cocinero/a
Grupo Pérez Moreno · Tías, ES
.
En Rexalia Resorts, división turística del Grupo Pérez Moreno, buscamos cocinero/a para cubrir una sustitución en el Hotel Relaxia Olivina****, hotel situado en Puerto del Carmen (Lanzarote).
Funciones:
- Preparar y presentar los platos según las recetas y estándares de calidad establecidos.
- Cumplir con las normativas de seguridad alimentaria e higiene en la cocina.
- Colaborar con el equipo de cocina para asegurar un servicio eficiente y fluido.
- Mantener la limpieza y el orden en todas las áreas de trabajo.
- Contrato por sustitución
- Jornada completa
- Salario según convenio de Hostelería de Las Palmas
- Formar parte de un Grupo Empresarial con más de 55 años de experiencia.
- Formación continua.
- Beneficios de pertenencia del Grupo Pérez Moreno.
En Rexalia Resorts, división turística del Grupo Pérez Moreno, buscamos cocinero/a para cubrir una sustitución en el Hotel Relaxia Olivina****, hotel situado en Puerto del Carmen (Lanzarote).
Funciones:
- Preparar y presentar los platos según las recetas y estándares de calidad establecidos.
- Cumplir con las normativas de seguridad alimentaria e higiene en la cocina.
- Colaborar con el equipo de cocina para asegurar un servicio eficiente y fluido.
- Mantener la limpieza y el orden en todas las áreas de trabajo.
- Contrato por sustitución
- Jornada completa
- Salario según convenio de Hostelería de Las Palmas
- Formar parte de un Grupo Empresarial con más de 55 años de experiencia.
- Formación continua.
- Beneficios de pertenencia del Grupo Pérez Moreno.