Empresa multinacional d'abast internacional|El rol es focalitza en el desenvolumapent de negoci About Our Client Es tracta d'una empresa amb un negoci actual d'uns 10 milions d'euros, sanejada econòmicament i amb molt bon resultat d'EBITDA. Job...
 • Empresa multinacional d'abast internacional|El rol es focalitza en el desenvolumapent de negociAbout Our Client

Es tracta d'una empresa amb un negoci actual d'uns 10 milions d'euros, sanejada econòmicament i amb molt bon resultat d'EBITDA.

Job Description

 • Lideratge estratègic - Liderar el desenvolupament i de les persones i l'execució de negocis, processos estratègics

i plans i iniciatives per impulsar el creixement empresarial i el lideratge del mercat.

 • Gestió de les operacions diàries - Gestió del personal de l'empresa, de les línies de producció, vendes, logística,

activitats de màrqueting, etc.

 • Gestió financera: supervisió dels processos de planificació financera, pressupostació i previsió per assegurar la salut financera i sostenibilitat de l'organització. Supervisió dels indicadors clau, el rendiment i indicadors i tendències del mercat per prendre decisions informades i impulsar la rendibilitat.
 • Expansió comercial a tot el món - Desenvolupar i executar estratègies d'entrada al mercat per a les regions objectiu, incloent la priorització del mercat, els modes d'entrada i els enfocaments de sortida al mercat per donar suport a l'expansió del negoci.
 • Supervisar, gestionar i donar suport a les aliances globals.
 • Innovació i tecnologia: liderar l'avaluació del producte, el disseny i la implementació de noves solucions segons la demanda del mercat, així com impulsar la millora de les experiències dels clients.
 • Col·laborar amb grups d'interès interns i externs - Cultivar associacions estratègiques, aliances i canals de distribució per donar suport als esforços d'expansió del mercat.
 • Representant Legal de l'empresa - Representar l'empresa en qüestions legals, inclosos els contractes, corporatius, govern, dret laboral, propietat intel·lectual, compliment normatiu i litigis.
 • Disseny organitzatiu: donar forma i optimitzar l'estructura organitzativa, els processos i els sistemes que donen suport als objectius estratègics de l'empresa.
 • Garantia del valor per a l'accionista: identificar oportunitats, mitigar riscos i impulsar iniciatives que millorin la creació de valor per a l'accionista, tot promovent un creixement sostenible.

The Successful Applicant

Busquem una persona dinàmica, amb bona capacitat per liderar negocis i persones.

Experiència en el treball en entorns internacionals. Valorarem especialment el coneixement del mon i entorn de la logistica internacional.

Formació tècnica: preferible formació d'enginyer (mecànic) amb formació addicional de MBA.

Experiència en (re)estructuració d'empresas per al creixement futur.

Nivell alt d'anglès.

What's On Offer

Bona oportunitat per a treballar en un entorn de negocio totalment internacional a Tarragona.

Contact: Jesús Maria Saló

Quote job ref: JN-052024-6420719

¡No te pierdas nada!

Únete a la comunidad de wijobs y recibe por email las mejores ofertas de empleo


Nunca compartiremos tu email con nadie y no te vamos a enviar spam

Suscríbete Ahora

Últimas ofertas de empleo en Tarragona