No et perdis res!
Uneix-te a la comunitat de wijobs i rep per email les millors ofertes d'ocupació
Mai no compartirem el teu email amb ningú i no t'enviarem correu brossa
Subscriu-te araTransport i Logística
1.008Informàtica i IT
838Comercial i Vendes
816Administració i Secretariat
642Desenvolupament de Programari
468Veure més categories
Comerç i Venda al Detall
391Educació i Formació
377Enginyeria i Mecànica
351Dret i Legal
309Indústria Manufacturera
306Màrqueting i Negoci
304Instal·lació i Manteniment
212Sanitat i Salut
196Disseny i Usabilitat
185Hostaleria
152Construcció
118Publicitat i Comunicació
101Art, Moda i Disseny
84Arts i Oficis
84Recursos Humans
84Comptabilitat i Finances
78Alimentació
60Turisme i Entreteniment
56Atenció al client
54Cures i Serveis Personals
54Immobiliària
34Producte
34Seguretat
26Energia i Mineria
17Farmacèutica
14Social i Voluntariat
14Banca
12Esport i Entrenament
8Editorial i Mitjans
4Assegurances
3Telecomunicacions
3Agricultura
1Ciència i Investigació
0Jefe de cocina
30 d’ag.Supernormal
Madrid, ES
Jefe de cocina
Supernormal · Madrid, ES
El origen de Supernormal es un huerto, en el que cultivamos frutas y verduras ecológicas que vendemos a través de nuestras tiendas.
Ahora, hemos dado un paso más y hemos abierto una cocina, en la que servimos desayunos y comidas. Es una carta marcada por las temporadas, con una importante presencia de las verduras, y en la que todas las recetas están pensadas para que destaca el producto, su calidad y su sabor.
Tareas
Buscamos un jefe de cocina para coordinar y dirigir el equipo de cocina (3 personas en total). Buscamos un cocinero minucioso y perfeccionista en su trabajo. Que, una vez definido cada plato, se ciña a sus indicaciones con rigor y asegure de que la calidad en la prepración no baja y siempre se mantiene.
Lo más importante en Supernormal es que la comida sea buena. Para eso no pueden fallar ni la materia prima, ni la receta ni la ejecución. Estamos buscando a alguien que sea responsable de la ejecución.
Requisitos
Buscamos a un cocinero/a con una experiencia mínima de 2 años como jefe de cocina.